Over ons

Wat doen we en voor wie doen we dat?

OVer bosma klussen en schoonmaak

Bosma Klussen en Schoonmaak is een jong en dynamisch bedrijf uit Beetsterzwaag. Janhendrik Bosma richtte dit bedrijf op vanuit een enorme passie voor de bouw en professionele schoonmaak. Janhendriks uitgesproken passie voor dit vak in combinatie met een vlotte communicatie maakt dat Bosma Klussen en Schoonmaak reeds veel tevreden klanten heeft.

Ondanks dat Bosma Klussen nog maar een jaar actief is binnenin deze sector, heeft het bedrijf al veel mensen gelukkig weten te maken. Wij staan bekend om onze transparante offertes, persoonlijk contact en de tevredenheid van onze klanten. Onze taak is pas voltooid wanneer de klant helemaal tevreden is.

Wij helpen particulieren en bedrijven met verschillende timmerwerken, het isoleren van hun woning, schilderen, renovaties en nog veel meer verschillende werkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook actief in de schoonmaak industrie. Daar helpen wij onze klanten met de schoonmaak van hun houtwerk en vloeren. En helpen we zowel bedrijf als particulier met het wassen van glazen. Kortom Bosma Klussen en Schoonmaak gaat geen uitdaging uit de weg!

Dit is ‘Bosma Klussen en Schoonmaak’

Missie & vissie

Gevestigd in het mooie Beetsterzwaag en actief in vrijwel elke sector wat betreft onderhoud. Helpt Bosma Klussen en Schoonmaak u graag!

Missie

Het uitvoeren van renovaties en bouwwerken en daarnaast schoonmaken is niet voor iedereen even evident. Daarom willen wij iedereen volledig kunnen ontzorgen van alle onderhoud en bouwwerken aan of rondom zijn/haar huis. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, waardoor ons werk pas eindigt wanneer de klant voor de volle 100% tevreden is.

Visie

Wij willen dat iedereen in een omgeving kan wonen waar hij/zij écht gelukkig kan zijn. Daarom helpen wij jou graag met het onderhoud, reinigen of verbouwen van jouw huis. Dankzij onze persoonlijke aanpak en vlotte communicatie kunnen wij onze diensten volledig op jouw wensen afstemmen. Ons werk is pas gedaan wanneer jij gelukkig bent in je leefomgeving.

kernwaarden

Wij onderscheiden ons van de concurrentie, omdat wij alle opdrachten uitvoeren op maat van jouw wensen en verlangens. Bij ons ben je verzekerd van een goede communicatie, professionele werken en een persoonlijke behandeling. Naast kwaliteit staat de klant bij ons op nummer 1. Doormiddel van onze nette en professionele aanpak kunnen wij elke klant een garantie op een mooi eindresultaat bieden.

Élke klus, Élke locatie!

Bosma Klussen en Schoonmaak overal!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s rond Friesland, Groningen en Drenthe.
Echter doen wij ook opdrachten buiten deze regio’s. Wij zijn actief in heel Nederland en voorzien jaarlijks op diverse locaties klanten van ons ruime aanbod aan diensten.

Friesland

Bosma Klussen en Schoonmaak in

Friesland

Groningen

Bosma Klussen en Schoonmaak in

Groningen

Drenthe

Bosma Klussen en Schoonmaak in

Drenthe