Diensten

Diensten

hoe kunnen wij jou ontzorgen?

Bij Bosma Klussen en Schoonmaak kan je als particulier of als bedrijf voor een brede waaier aan klussen terecht. Wij helpen jou onder meer met schoonmaak- en bouwklussen. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen volledig ontlast wordt van alle onderhoud en werken rondom en in huis. Doormiddel van onze persoonlijke aanpak en transparante offertes weet je steeds wat je kan verwachten als klant. Ons werk is pas gedaan wanneer jij volkomen gelukkig bent in je eigen leefomgeving dankzij ons werk.

Timmerwerk

Timmerwerk is natuurlijk onmisbaar in het a tot z dienstenpakket. Van het bouwen van een schuur of tuinhuis tot het plaatsen van een raam of kozijn. Bosma Dienstverlening is van alle markten thuis en helpt u dan ook graag bij al uw timmerwerk! Benieuwd wat wij voor u kunnen timmeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

woning isolatie

Je hoort iedereen er over (en terecht). Door de energietransitie besluiten steeds meer huishoudens hun huis te isoleren. Dit initiatief steunen wij dan ook, en helpen u ook graag te verduurzamen!

installatiewerk

Wij van Bosma Klussen en Schoonmaak leggen verschillende installaties aan in zowel woningen als in bedrijfspanden. Het gaat meestal om waterleidingen, sanitair en elektriciteit. Maar we doen nog veel meer! benieuwd wat voor u kunnen installeren? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Specialistische reinigingen

Specialistisch reinigen betekent simpelweg het reinigen van een specifiek materiaal of ondergrond wat je niet zo 1.2.3. schoonmaakt. Voor specialistisch reinigen is ervaring en kennis van het juiste product voor de juiste ondergrond essentieel!

Plaatsen van tegels en vloeren

Een vloer leggen doe je niet zomaar. Ook al ben je zelf handig dan blijft het een grote tijdrovende klus. Wilt u och een nieuwe vloer? Geen probleem! Ook hiervoor draait Bosma klussen en Schoonmaak zijn handen niet voor om.

Schilderwerken

Om uw woning de waarde te geven/laten behouden dat het verdiend, kan schilderwerk niet ontbreken in het totaal onderhoud! Bosma Klussen en Schoonmaak helpt u ook graag bij alle hande schilderwerken!

Uw dienst niet gevonden?

In overleg is er veel mogelijk. Schroom dan ook niet om contact met ons te zoeken. We helpen u graag!

stond uw dienst hierboven niet aangegeven?

specefieke klus?

De veelzijdigheid van het vak is dat wat ons motiveert! heeft u een dienst waarvan u niet zeker weet of wij die specifieke dienst in ons assortiment hebben ? Dan horen we het graag en gaan we kijken of wij ook u kunnen helpen!

Reviews

Wat jouw klanten zeggen

Ondanks dat Bosma Klussen nog maar een jaar actief is binnenin deze sector, heeft het bedrijf al veel mensen gelukkig gemaakt. Onze taak is pas voltooid wanneer de klant helemaal tevreden is!

  Janine de Vries

  Klant

  Ik had nooit gedacht dat isolatie zoveel verschil zou maken, maar ik ben blij dat ik Bosma heb ingeschakeld. Dit zijn professionele lui.

   Thomas van der Meer

   Klant

   Ik was op zoek naar een goede schilder en ik ben zo blij dat ik Bosma heb gevonden. Ze hebben fantastisch werk geleverd en mijn huis ziet er weer als nieuw uit.

    Jeroen de Graaf

    Klant

    Ik had Bosma ingeschakeld om mijn gevel en dakgoten schoon te maken en ik ben heel tevreden met het resultaat. Het was prettig om met Bosma te werken.